Kjære kunde

Ledpro har byttet navn til Inlys. Vi fortsetter å tilby den samme innovative belysningen under vårt nye navn. Takk for at du følger med på vår reise!

Vi ønsker deg en strålende dag! :)

Abonner på vårt nyhetsbrev

20% rabatt

på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta ditt velkomsttilbud, produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. 

Sonos

Sonos er det ypperste trådløse hjemmelydanlegget:
et Wi-Fi-nettverk som dekker hele huset og fyller hjemmet med briljant lyd, rom for rom.

Lytt til alt du elsker

Få alt sammen på ett system. Legg til strømmetjenester i appen for å spille av en avslappende Spotify-spilleliste før sengetid eller endre helgestemningen med et nytt album på Apple Music. Koble hjemmekinoproduktene til TV-en, slik at du hører hver eneste detalj mens du ser på serier, eller mens du ser klassikerne om igjen.

Om du trenger hjelp med å finne riktig høyttaler for deg og ditt bruk, ta gjerne kontakt med oss!


Sonos One

One er smarthøyttaleren for musikkelskere, og kombinerer lydkraften fra Sonos med stemmestyring fra Google Assistant.

Sonos Roam

Få lydspor til alle eventyr med Roam: den bærbare, vanntette, smarte Bluetooth-høyttaleren med heldags batteritid.

Sonos Move

Wi-Fi når du er hjemme. Bluetooth på farten. Move gir deg den fulle opplevelsen uansett. Det er den bærbare høyttaleren med best lyd noensinne.

Sonos Five

Alene eller i et stereopar, Five fyller rommene med hamrende, pulserende lyd. Det er den kraftigste trådløse høyttaleren som noensinne er laget.

Sonos Arc

Få uforlignelig klarhet og dybde i hjemmekinoopplevelsen med Arc, verdens beste alt-i-ett trådløse Atmos-lydplanke.

Tilbehør

Tilpass lydanlegget med veggfester, høyttalerstativer, trådløse ladere, strømadaptere og mer.

Sonos

Sonos er utvilsomt markedets mest solgte og gjennomprøvde trådløse multiroms streaming-system. Alle kan enkelt lære å bruke det og de fleste musikktjenester som Spotify, Tidal og Apple Music er fullt integrerte. Start med et komplett system med det samme, eller start med en enkelt høyttaler som senere kan bygges ut og utvide systemet ditt steg for steg.

Uslåelig lyd i alle rom

Sonos er et trådløst lydsystem som er laget så det kan implementeres perfekt i alle rommene i huset. Det høres kanskje mye ut å starte et prosjekt med å installere et lydsystem i hele huset, men det er faktisk veldig enkelt og alle kan gjøre det. Hvis du har en smarttelefon, en musikktjeneste – for eksempel Spotify eller Tidal og en Wi-Fi forbindelse, har du allerede kommet godt i gang. Det eneste du da mangler, er en trådløs Sonos høyttaler og en app som du enkelt laster ned til telefonen din.

Så snart du har lastet ned appen, kan du koble sammen og styre alt direkte fra telefonen din. Du navigerer altså direkte i Sonos-appen, uansett hvor du skal høre musikk fra om det er radio, podcast eller musikk fra Spotify. Hele familien kan også styre systemet fra hver sin mobiltelefon. Det er så enkelt at alle kan få det til, og du er koblet opp og klar til å lytte til din favorittmusikk innen kort tid.

Din handlekurv