Kjære kunde

Ledpro har byttet navn til Inlys. Vi fortsetter å tilby den samme innovative belysningen under vårt nye navn. Takk for at du følger med på vår reise!

Vi ønsker deg en strålende dag! :)

Abonner på vårt nyhetsbrev

20% rabatt

på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta ditt velkomsttilbud, produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. 

Frakt og levering

Leveringstid

Vi er stolte av å ha superlogistikk og lynrask levering av lagervarer. Alle ordre før kl. 14 sendes normalt samme dag. Transporttiden er normalt 1-4 dager, avhengig av hvor du er bosatt. Du vil motta sporing på SMS så snart varene er sendt fra vårt lager.

Sporing

Så fort varene dine er sendt fra vårt lager vil du motta SMS med lenke for sporingen av pakken din. Alle pakker sendes med Posten/Bring. Du kan også følge med på pakken din fra denne siden.

Pris

Alle ordre over kr. 999- gir gratis frakt. For ordre under kr. 999,- har vi en fastpris på kr. 99,- ink. mva. pr. forsendelse.

Transportør

Alle forsendelser til privatpersoner fra inlys.no sendes med Posten/Bring som pakke til hentested.

Hentepunkt

Hvis du ønsker kan du selv hente varene ved vårt hentepunkt. Sørg for å velge dette alternativet i kassen når du legger inn din ordre. Du vil da få en SMS tilsendt på oppgitt telefonnummer når varene er klare for henting. Vår adresse er: Borgeskogen 32, 3160 Stokke. Du finner med informasjon om vårt hentepunkt her.

Forsendelser utenfor Norge

Vi sender kun til adresser innenfor fastlandet i Norge. For Svalbard gjelder egne fraktpriser. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om forsendelser til Svalbard.

Transportskader

Dersom du oppdager transportskader på emballasjen eller produktet, ber vi deg melde i fra om dette til Posten umiddelbart etter at du har hentet forsendelse. Vi ber også om at du tar kontakt med oss, slik at vi kan følge opp dette med transportør og eventuelt sende deg erstatningsprodukter.

Ikke hentet ordre

Dersom du ikke får hentet ordren din før den returneres til oss, vil du som kunde være ansvarlig for eventuelle kostnader for å få tilsendt den til deg en en gang til. Vi ber om at du henter forsendelsen på ditt nærmeste utleveringssted så snart du mottar hentemeldingen din.

Min side

Når du har registrert en konto hos oss, kan du enkelt få oversikt over statusen på dine bestillinger ved å besøke «Min side». I tillegg kan du bruke denne siden til å spore forsendelsen din og laste ned en kopi av kvitteringen din.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon +47 97 11 18 18 eller e-post post@inlys.no. Du kan også benytte vårt kontaktskjema. Vi hjelper deg gjerne og besvarer alle spørsmål du måtte ha om frakt og levering.

Din handlekurv