Kjære kunde

Ledpro har byttet navn til Inlys. Vi fortsetter å tilby den samme innovative belysningen under vårt nye navn. Takk for at du følger med på vår reise!

Vi ønsker deg en strålende dag! :)

Abonner på vårt nyhetsbrev

20% rabatt

på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta ditt velkomsttilbud, produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. 

Artemide logo

Artemide

Oppdag vår eksklusive samling av Artemide-lamper, symbolet på italiensk design og innovasjon. Artemide har vært en global leder innen belysning siden 1960 og er kjent for sin unike design, innovasjon, og høykvalitetsprodukter. Hver Artemide-lampe er et kunstverk som kombinerer estetikk, funksjonalitet, og banebrytende teknologi. Utforsk vårt utvalg av bærekraftige og elegant designede produkter, perfekte for enhver smak og ethvert rom.

Artemide Tolomeo

Tizio

Eclisse

Bordlampe

Nesso & Nessino

Bordlampe

Dalù

Bordlampe

Dioscuri

Bordlampe / vegglampe / taklampe

Artemide Teti

Prisvinnende italiensk design fra Artemide

Artemide har samarbeidet med flere kjente designere og vunnet en rekke designpriser. I 1972 skapte Richard Sapper arbeidslampen Tizio, som ble en stor suksess og vant mange priser verden over. Lampen er en del av The Museum of Modern Arts permanente samling og blir et symbol på Artemides tidløse, funksjonelle lysdesign.

Tolomeo, den justerbare lampen, ble designet i 1987 av Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina. Tre år senere vant designerduoen den prestisjetunge Compasso d’Oro designprisen for lampen og Tolomeo fortsetter å være utrolig populær den dag i dag. Lampen, blant andre italienske designklassikere, blir også synonymt med begrepet «Made in Italy» og finnes i hjem og kontorer over hele verden.

På 1990-tallet ble filosofien «The Human Light» lansert samtidig som Carlotta de Bevilacquas startet som viseadministrerende direktør. En filosofi som vil endre hvordan du produserer og utvikler produktene dine. Nå tas det hensyn til menneskets behov for lys i ulike rom og til ulike tider i livet. Bevilacqua designer Copernico Sospensione 2011-lampen og vinner Red Dot Design Award for den. I 2015 åpner Artemide et nytt innovasjonssenter med plass til alt fra produktutvikling, forskning og kvalitetstesting. Mange av deres produkter er klassifisert som moderne designikoner, og produksjonen fortsetter i dag utenfor Milano.

Artemide
Din handlekurv