Kjære kunde!

Ledpro har byttet navn til Inlys. Vi fortsetter å tilby den samme innovative belysningen under vårt nye navn. Takk for at du følger med på vår reise!

Vi ønsker deg en strålende dag! :)

Abonner på vårt nyhetsbrev

20% rabatt

på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta ditt velkomsttilbud, produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. 

Spar strøm med rett belysning

Slik kan du spare på strømmen

Lamper gir oss lys og varme, men de kan også være en av de største strømforbrukerne i hjemmet vårt. Heldigvis finnes det måter å redusere strømforbruket på og spare penger på strømregningen. Her er noen tips for å spare strøm med lamper.

 1. Bytt til LED-lys:
  LED-lys bruker opptil 90% mindre strøm enn tradisjonelle glødepærer og har en mye lengre levetid. Selv om LED-lys kan være dyrere å kjøpe enn glødepærer, vil du spare penger på lang sikt på grunn av lavere strømforbruk og lengre levetid.
 2. Bruk dimmere:
  Dimmere lar deg justere lysstyrken etter behov, og du kan dermed spare strøm ved å redusere lysstyrken. Dimmere er også praktisk hvis du ønsker å skape en mer avslappende atmosfære i rommet.
 3. Velg riktig lysstyrke:
  Velg riktig lysstyrke for rommet og formålet. Hvis du har for mye lys i et rom, kan det føre til unødvendig strømforbruk og økt varmeutslipp. Hvis du velger riktig lysstyrke, vil du få tilstrekkelig lys uten å bruke mer strøm enn nødvendig.
 4. Slå av lyset når du ikke trenger det:
  Dette kan virke som et åpenbart tips, men det er fortsatt en av de mest effektive måtene å spare strøm på. Sørg for å slå av lysene når du forlater rommet eller ikke trenger dem. Du kan også vurdere å installere bevegelsessensorer som slår av lyset når ingen er til stede i rommet.
 5. Plasser lampene på riktig måte:
  Plassering av lampene kan også påvirke strømforbruket. Plasser lampene nær arbeidsområdet eller i områder hvor du trenger lys, og unngå å plassere lampene nær termosensitive områder som vinduer eller varmeapparater.
 6. Velg lamper med lavere wattstyrke:
  Lamper med høyere wattstyrke bruker mer strøm, så velg lamper med lavere wattstyrke hvis mulig. Du kan også velge lamper med mer effektive lyskilder, som LED eller lysrør.
 7. Bruk timer eller lysstyringsprogrammer:
  Timer eller lysstyringsprogrammer kan hjelpe deg med å spare strøm ved å slå av eller justere lysstyrken automatisk. Du kan for eksempel sette lampene til å slå seg av etter et bestemt antall timer, eller justere lysstyrken i henhold til soloppgang og solnedgang.

Ved å følge disse tipsene kan man spare strøm og redusere kostnadene for belysning. Å velge energieffektive lyspærer og å være bevisst på hvordan man bruker belysning i hjemmet kan bidra til å skape en mer bærekraftig og økonomisk ansvarlig livsstil.

Din handlekurv