Kjære kunde

Ledpro har byttet navn til Inlys. Vi fortsetter å tilby den samme innovative belysningen under vårt nye navn. Takk for at du følger med på vår reise!

Vi ønsker deg en strålende dag! :)

Abonner på vårt nyhetsbrev

20% rabatt

på ditt neste kjøp!

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta ditt velkomsttilbud, produktnyheter, tilbud, guider og mye mer. 

Om inLYS

Velkommen til Inlys, en norske lampebutikk på nett. Fra vårt lager og hovedkontor i Stokke, Vestfold, leverer vi belysning i alle prisklasser til norske hjem. Hos oss finner du et bredt utvalg av både klassiske og moderne lamper som passer til hus, hytte og hage. Vi setter høye krav til våre leverandører for å sikre pålitelighet og kvalitet i alle våre produkter.

Vi er stolte av å være en del av Norlux, en ledende innovatør innen komplette belysningsløsninger i Norden. Norlux leverer belysning til ulike bransjer, inkludert detaljhandel, kommersielle og industrielle bygninger, hotell- og restaurantvirksomheter samt utendørsområder. Med lang erfaring og solid ekspertise innen belysning, er vi dedikert til å skape funksjonelle og estetisk tiltalende lysmiljøer.

Som en del av Norlux-familien produserer vi en betydelig del av vårt sortiment selv. Dette gir oss full kontroll over hele produksjonsprosessen, fra design til ferdig produkt. Ved å produsere lampene internt kan vi opprettholde høye kvalitetsstandarder og samtidig tilby dem til konkurransedyktige priser. Vårt mål er alltid å levere lamper av høy kvalitet som oppfyller dine behov og forventninger.

Hos Inlys er vi opptatt av å levere gode kundeopplevelser. Super logistikk sikrer rask levering, og vi gjør vårt beste for å skape en hyggelig og enkel handleopplevelse. Når du er fornøyd, er jobben vår gjort!

Din mening er viktig for oss. Har du synspunkter, enten ris eller ros, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Butikken vår er alltid åpen – 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Handle når det passer deg best! Betal trygt og sikkert med Klarna, enten det er via faktura, delbetaling, kort, bankoverføring eller Vipps. Vi sender produktene dine hjem til deg – raskt og enkelt!

Firmainformasjon

Inlys By Norlux
Org.nr: 963 116 217

Borgeskogen 32
3160 Stokke
Norge

Din handlekurv